SportsTrucido Diensten

De zaak voor

Sportmassage

Sportmassage zorgt voor versnelde afvoer van de afvalstoffen en om de doorbloeding van de spieren te verbeteren. Bovendien kan de sportmasseur overbelasting van de spieren op tijd herkennen om (sport)blessures te voorkomen. De sportmasseur kan u adviezen meegeven om blessures te voorkomen of uw herstel te versnellen. Bij ernstige blessures zullen wij u door sturen naar een fysiotherapeut.

...
...

Medical taping

Medical taping is een behandeling van tapen waarbij de spieren worden ondersteund in hun functie. Als de spieren niet goed werken kan dat resulteren in uiteenlopende klachten en symptomen. Wanneer de niet goed functionerende spieren echter ondersteund worden met deze speciale elastische tape, zal dat het zelf herstellend vermogen van het lichaam stimuleren. De tape zorgt ervoor dat de druk/ pijn afneemt. Daarnaast stimuleert het de doorbloeding en lymfestelsel. Deze manier van tapen wordt veel toegepast bij sporters, maar is ook zeer geschikt indien u last heeft van bepaalde lichamelijke klachten in het dagelijks leven. Kijk samen met uw masseur of medical taping wat voor u kan beteken. Met medische tape kun je eenvoudig blijven bewegen omdat de tape elastisch is.

Evenementen

Wilt u sportmassage/medical taping op uw (sportieve) evenement? Met een professionele service voor uw deelnemers en ze optimaal kunnen laten presenteren? Wacht dan niet langer en kies voor Sports Trucido. Bel of bericht ons voor meer informatie.

...
...

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is in vergelijking met een sportmassage een veel rustigere massage. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van rustige ritmische strijkingen, knedingen en schuddingen over het lichaam heen waarbij je heerlijk kunt ontspannen. Een ideale massage als u op een rustige manier wilt ontspannen.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin