Bericht ons
Over ons

Over SportsTrucido

Mijn naam is Maik Smid (1999) oprichter en eigenaar van Sports Trucido (Latijns voor sportmassage).

SportsTrucido Sportmassage Eigenaar

Ons verhaal

Gediplomeerd Sportmasseur (2021). Werkervaring opgedaan na onder andere gewerkt te hebben als sportinstructeur/bewegingsagoog, thuiszorgmedewerker en sportverzorger heb ik besloten mijn droom na te jagen en mijn eigen sportmassagepraktijk te openen waar u kan komen om te ontspannen of juist vanwege uw klachten/blessures. Doormiddel van mijn sportachtergrond (Judoka en hardloper) weet ik hoe belangrijk het is om de spieren goed los te hebben. Aan de hand van mijn expertises in sportmassage, medical taping en triggerpoints en samen met u om de resultaten te halen die u graag wilt behalen.  

De visie waar Sports Trucido voor staat is om preventief of herstellend te handelen. Om u lichaam goed te onderhouden zowel voor sporters als mensen met klachten. Vroegtijdig spierknopen, gespannen spieren of klachten veroorzaakt door spieren, blessure of een verkeerde houding snel op te sporen en te verhelpen. Dit doen we aan de hand van een gesprek en een kort bewegingsonderzoek. In het dagelijks leven, met sporten of zelf met werken belasten we onze spieren. Om klachten, prestatie vermindering, stress, overbelasting en vermoeidheid tegen te gaan. Dit is mogelijk aan de hand van (Sport)massage, oefeningen of taping wat wij u kunnen aanbieden. Mocht u last hebben van een ernstige blessure, dan verwijzen wij u door naar een (sport)arts of fysiotherapeut.

Ontmoet ons team

SportsTrucido Sportmassage Eigenaar 2

Hallo mijn naam is Maik Smid (1999) oprichter en eigenaar van Sports Trucido (Latijns voor sportmassage). Als eigenaar houd ik mij bezig met alles rondom evenementen en massage.

Maik Smid

Eigenaar SportsTrucido
SportsTrucido - Medewerker Anada

Hallo, mijn naam is Anada Solisa. Als masseuse vind ik het belangrijk dat mijn klanten tevreden en met een goed gevoel de praktijk verlaten. Daarom zal ik tijdens het masseren regelmatig vragen hoe de druk aanvoelt zodat we samen kunnen komen tot een passende massage voor jou.

Anada Solisa

Sportmasseur SportsTrucido
SportsTrucido - Medewerker - Wietze

Even een voorstel rondje, hoi! Ik ben Wietze, woon in Assen en ben 29 jaar oud. Sinds kort maak ik deel uit van het team bij Sports Trucido. Aangezien ik zelf erg sportief ben aangelegd, hou ik van een stevige massage. Want als KNVB scheidsrechter loop ik gemiddeld 14 km per wedstrijd.

Wietze

Sportmasseur SportsTrucido