Bericht ons
Sportmassage en Medical Taping op evenement

Sportmassage en Medical Taping op evenement

Scroll om meer te zien

Wilt u sportmassage of medical taping op uw (sportieve) evenement? Met een professionele service voor uw deelnemers en ze optimaal kunnen laten presenteren? Wacht dan niet langer en kies voor Sports Trucido. Bel of bericht ons voor meer informatie.

Bij het organiseren van een (sportief) evenement zoals een marathon of triathlon is de lichamelijke gezondheid van uw deelnemers natuurlijk erg belangrijk. Hierdoor is het belangrijk dat ze de juiste zorg krijgen van experts. Denk hierbij aan het preventief intapen door middel van medical taping of het stimuleren of herstellen van de spieren door een goede sportmassage. Sports Trucido is dé partij die expert is zowel sportmassages als medical taping, en is in te zetten op uw evenement!

Sportmassages voor, tijdens en na het sporten

Een sportmassage kan zowel voor als na het sporten in worden gezet. Het is een goed middel om de spieren te stimuleren voor een prestatie of sneller te herstellen na een inspanning. Met een sportmassage zorgt de masseur voor een goede doorbloeding van de spieren waardoor de afvalstoffen, pijn en vocht sneller worden afgevoerd. Het is daarom van belang om een sportmasseur op locatie te hebben wanneer u een sportief evenement organiseert. Denk hierbij aan een marathon, triathlon, voetbaltoernooi of een zeskamp. Sports Trucido is dé partij die u kan helpen bij een sportmassage of medical taping op een evenement.

Medical taping: preventief én genezend

Medical Taping is een vorm van tape dat wordt toegepast om lichamelijke problemen te verhelpen en te voorkomen. Bij opgelopen blessures is het van belang om je vóór het sporten goed in te laten tapen, zodat gewrichten worden gestimuleerd en spanningstoename of –afname wordt toegepast op de spieren. Ondanks dat de gewrichten en/of spieren worden ingetapet, wordt de bewegingsvrijheid niet beperkt. Ideaal dus, tijdens een sportief evenement! Het is van belang om een medical taping expert op locatie te hebben wanneer u een sportief evenement organiseert. Wij zijn dé partij die u kan helpen bij een sportmassage of medical taping op een sportief evenement.

Interesse in sportmassage of medical taping op uw evenement?

Wilt u sportmassage/medical taping op uw (sportieve) evenement? Met een professionele service voor uw deelnemers en ze optimaal kunnen laten presenteren? Wacht dan niet langer en kies voor Sports Trucido. Neem contact op voor meer informatie.