Bericht ons
Sportmassage in Assen

Sportmassage in Assen

SportsTrucido Sportmassage Knie
Scroll om meer te zien

Voor een sportmassage in Assen kun je bij Sports Trucido terecht. Een sportmassage is een massage gericht op mensen die vaak sporten. Deze massages bevorderen een voorspoedig spierherstel door de diepe en langzame bewegingen. Daarnaast bevorderen deze bewegingen de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen, pijn en vocht sneller worden afgevoerd.

Een sportmassage zorgt ervoor dat blessures kunnen worden hersteld en/of voorkomen, maar kan ook bevorderend werken voor uw slaap. Wanneer we tijdens de sportmassage merken dat er ernstige blessures zijn, sturen we u door naar een fysio in de buurt van Assen.

Naast dat een sportmassage herstellend werkt kan het ook toegepast worden als onderdeel van een voorbereiding, zoals een warming-up. De massage zorgt er dan voor dat de spieren worden geactiveerd en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Dit kan uiteindelijk zorgen voor hogere prestaties.

Een sportmassage in Assen: niet alleen voor sporters, maar ook voor overbelasting door werk

Onze sportmassages in Assen zijn in principe bedoeld voor mensen die vaak en intensief sporten. Echter, deze massages kunnen ook heel geschikt zijn voor niet-sporters. Net als ontspanningsmassages. De massages hebben namelijk een ontspannende werking op het hele lichaam. Heeft u bijvoorbeeld last van overbelasting, stress of een verkeerde houding? Dan is een sportmassage bij Sports Trucido in Assen ook geschikt! Wij zorgen ervoor dat de spanningen en stress uit het lichaam vloeien.

De positieve effecten van een sportmassage

Kort opgesomd zijn de positieve effecten van een sportmassage als volgt:

Behoefte aan een sportmassage in Assen?

Maak dan direct een afspraak via het onderstaande formulier. We zien u snel voor een sportmassage bij onze vestiging in Assen. Wij zijn ook beschikbaar voor sportmassages en medical taping op evenementen.