Bericht ons
Ontspanningsmassage in Assen

Ontspanningsmassage in Assen

Scroll om meer te zien

Een ontspanningsmassage in Assen is alles wat je nodig hebt om je weer fit te voelen. Een ontspanningsmassage is in vergelijking met een sportmassage een veel rustigere massage. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van rustige ritmische strijkingen, knedingen en schuddingen over het lichaam heen waarbij je heerlijk kunt ontspannen. Een ideale massage als u op een rustige manier wilt ontspannen.

Bent u op zoek naar een massage voor het herstellen of het stimuleren van uw spieren vanuit een sport-oogpunt? Bekijk dan onze pagina voor sportmassages in Assen. Mochten we er tijdens een sportmassage achter komen dat u een ernstige blessure heeft, dan kunnen we u doorsturen naar een fysiotherapeut.

Voor wie is een ontspanningsmassage bedoeld?

Een ontspanningsmassage is een zachte en rustige variant van de normale massage. Het is bestemd voor personen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Tegenwoordig vergeten veel mensen om naast hard te werken ook eens bewust en regelmatig te ontspannen. Hier is een ontspanningsmassage het ideale middel voor.

Een ontspanningsmassage heeft een directe werking op de fysieke ontspanning van het lichaam, maar zorgt ook voor mentale ontspanning. Regelmatig een ontspanningsmassage krijgen kan daarnaast een preventieve werking kennen in de vorm van het voorkomen van herhalende klachten.

Wat zijn de voordelen van een ontspanningsmassage?

Zoals hierboven beschreven zijn de redenen voor een ontspanningsmassage erg uiteenlopend. De voornaamste reden is het verminderen van stress, zowel mentaal als lichamelijk. Vooral met het vele thuis werken vanaf verschillende plekken (en dus ook ergonomische omstandigheden) kampt men al snel met gezondheidsklachten. Denk hierbij aan:

Deze gezondheidsklachten kunnen verlicht worden door middel van een ontspanningsmassage bij onze vestiging in Assen.

Behoefte aan een ontspanningsmassage in Assen?

Maak dan direct een afspraak via het onderstaande formulier. We zien u snel voor een ontspanningsmassage bij onze vestiging in Assen. Wij zijn ook beschikbaar voor sportmassages en medical taping op evenementen.