Bericht ons
Medical taping in Assen

Medical taping in Assen

Scroll om meer te zien

Voor Medical taping in Assen kunt u bij ons terecht! Medical taping is een behandeling van tapen waarbij de spieren worden ondersteund in hun functie. Als de spieren niet goed werken kan dat leiden tot uiteenlopende klachten en symptomen.
Wanneer de niet goed functionerende spieren echter ondersteund worden met deze speciale elastische tape, zal dat het zelf herstellend vermogen van het lichaam stimuleren. De tape zorgt ervoor dat de druk/ pijn afneemt.

Daarnaast stimuleert het de doorbloeding en lymfestelsel. Deze manier van tapen wordt veel toegepast bij sporters, maar is ook zeer geschikt indien u last heeft van bepaalde lichamelijke klachten in het dagelijks leven.

Wij kunnen tijdens een sportmassage kijken of medical taping iets voor u kan betekenen. Met medische tape kunt u eenvoudig blijven bewegen omdat de tape elastisch is.

Voor welke klachten kan ik terecht?

Medical taping kan worden toegepast bij verschillende soorten klachten, met name in de sportwereld. De tape wordt vaak ingezet om gewrichten te ondersteunen of spieren te beïnvloeden door spanningstoename of –afname toe te passen.

Naast dat het in de sportwereld toegepast kan worden, kan het ook gebruikt worden voor houdingscorrectie, pijnvermindering of het verbeteren van de huid bij bijvoorbeeld littekens of oneffenheden. Bij onze vestiging in Assen kun je dus voor veel toepassingen van medical taping terecht.

Behoefte aan medical taping?

Bij Sportstrucido zijn we er trots op dat we een breed scala aan diensten aanbieden die je kunnen helpen er op je best uit te zien en je goed te voelen. Een van onze populairste diensten is medical taping. Medical taping is een behandeling die kan helpen bij een hele reeks problemen, waaronder pijnverlichting, vermindering van ontstekingen, en verbeterde bloedsomloop. We bieden een verscheidenheid aan behandelingen met medical taping, dus er is zeker een behandeling die geschikt is voor jou. We kijken ernaar uit je te helpen je doelen te bereiken!

Maak dan direct een afspraak via het onderstaande formulier. We zien u snel voor een sportmassage bij onze vestiging in Assen. Wij zijn ook beschikbaar voor sportmassages en medical taping op evenementen.