Bericht ons
SportsTrucido nieuwe versterking!
SportsTrucido

SportsTrucido nieuwe versterking!

23 oktober, 2022

Deel het nieuws

Hallo, mijn naam is Anada Solisa. Sinds kort mag ik onderdeel uitmaken van het Sports Trucido team en volg ik met veel plezier de opleiding tot sportmasseur. De massages die ik geef zullen rustig en ontspannen aanvoelen en waar nodig zal de druk op je lichaam toenemen. Als masseuse vind ik het belangrijk dat mijn klanten tevreden en met een goed gevoel de praktijk verlaten. Daarom zal ik tijdens het masseren regelmatig vragen hoe de druk aanvoelt zodat we samen kunnen komen tot een passende massage voor jou.

Op maandagochtend (09:00 - 13:00) en woensdagavond (18:00 - 21:00) sta ik in de praktijk om je te verwelkomen.

Hopelijk tot dan!

SportsTrucido - Medewerker Anada