Bericht ons
4-Mijl Assen
Evenement

4-Mijl Assen

10 september, 2022

Deel het nieuws

4 mijl - Post

Het is weer september, wat betekent dat een van de grootste sport-evenementen van Assen weer eraan komt. De 4-mijl! Op 17 september mogen talloze sportievelingen het trotseren en uiteraard zijn wij hier van de partij samen met ForFit Supplies om uw gezondheid en sportconditie hoog in het vaandel te houden

Op 17 september is het dan ook bij uitstek het moment om een kijkje te komen nemen hoe dat er nou precies aan toe gaat en wat wij voor u kunnen betekenen. Tijdens de 4-mijl kunt u dan ook een goed beeld krijgen van de praktijk.

Heeft u interesse in of vragen over sport-en ontspanningsmassages? Kom dan op 17 september een kijkje nemen, of neem vandaag nog contact met ons op en wellicht helpt een massage-abonnement u voorgoed van uw spierklachten af!

Inschrijven voor 4-mijl

Mocht u geïnteresseerd zijn aan het spektakel van 17 september. Wacht dan niet langer en geef u nu op via de volgende link en misschien komen we u tegen bij het evenement.